一般
»
真心說話講你知
會員登入 免費註冊 Jacso Entertainment

« 上一頁 | 下一頁 »

Nu Skin AgeLOC spa機

最近我係nu skin用會員價買咗套AgeLOC ,唔講咁多,去相

一整套AgeLOC(第3代),有body Shaping Gel等等,當中仲有4 盒既ageloc treament gel

呢套AgeLOC  spa機,有4個導頭,每個導頭有佢唔同既用法,一個做身,一個做面(相中右邊那個),中間就係做頭髮,左手面就係做抗皺架,配合tur face黎做。

呢個導頭係修身既,但同時對痛症都好有幫助,點解我會咁講?下回分解!
但呢部機,我老友兼panrtner同我講,佢用緊第2代,冇第3代 咁好同方便,因為呢set定咗5項功能同時間,等用者唔洗計住d時間,當時間一夠,佢會bitbit聲話你知「夠鐘」,如果想再用,再重新啟動就得。十分 之user friendly!

 

 

呢盒係ageloc treatment gel,入面有pre-treatment and treatment,用法都唔同,pre-treatment要做埋頸部引流,而treatment剩係做面,但做完後,一個宇「good」!

精緻既袋仔,夠晒方便!

而家我已經用緊,但已經感受到呢個產品既威力,例如痛症等等,面部呢亦有明顯改善

我曾經見過有人做個包包面,點知做完5分鐘後,已經冇以前咁包,真係「勁」!

如果你的網誌不支援引用網址自動搜尋功能,那麼你可以使用下列的直接引用網址來引用本文章:

http://jacso.hk/trackback.php?id=205656